Hem parlat amb els capitans dels equips sèniors

Bona tarda Socis,
Tenim moltes ganes de Campionat d’Espanya i per això hem parlat amb els capitans dels nostres equips sèniors per a què ens donin la seva opinió d’aquest esperat cap de setmana. Hem preparat unes preguntes…
Comencem amb la capitana Berta Munné.
Quants anys portes al primer equip del Club?

Bona tarda família, doncs quest ha estat el meu tercer any al sénior femení, i el meu primer com a capitana.
 

Com va anar la Semifinal del Campionat d’Espanya? Vau aconseguir l’objectiu marcat?

Ens hem classificat, així que sí!

El primer partit la sensació generals no va acabar de ser del tot bona, però en el segon partit es va jugar millor i totes vam sortir satisfetes per el joc. Cal dir que l’experiencia de viatjar ens ha servit per unir-nos molt.

Us heu classificat per la Fase final, com veus l’equip?

Ara mateix veig l’equip amb moltes ganes, en les últimes setmanes estem sent moltes jugadores en els entrenaments! Les més grans ja teniem aquest compromís, però comptem amb un gran grup de juvenils que ja són més séniors que mai.

Totes afrontem aquest cap de setmana amb moltíssimes ganes i sobretot amb un grup molt unit!! Esperem veure-us a la grada del Junior FC tots els dies animant!!

I la temporada 2019/2020 com es planteja?

La temporada que ve es planteja encara millor que aquesta, amb un grup ampli i bastant jove on tothom té moltes ganes. Encara no sabem la llista definitiva de jugadores, però que hi haurà un bon grup n’estic segura! Crec que podrem fer un paper encara millor que el d’aquest any!

Seguim amb l’Àlex Ribes, capità per tercer any concecutiu del Sènior Masculí.

Quants anys portes al primer equip del Club?

Vaig debutar amb el primer equip la temporada 2012-13 a Primera Divisió Catalana. Des de llavors he viscut tots els canvis de categoria i entrenadors d’aquest equip.
Com va anar la Semifinal del Campionat d’Espanya? Vau aconseguir l’objectiu marcat?

La fase Semifinal va ser espectacular.
Un primer partit d’infart on vam estar fins els últims 10 minuts per sota al marcador fins aconseguir el 3 a 4 i endur-nos la victòria.
El segon partit vam certificar la classificació per la Fase Final amb un ampli resultat de 0 a 3.
Vull aprofitoar aquesta oportunitat per tornar a agrair, en representació de l’equip, a tot el club ens fan sentir molt orgullosos de representar aquests colors.

Us heu classificat per la Fase final, com veus l’equip?

Veig l’equip més preparat i conscient que mai. Aquestes dues setmanes però s’estan fent llarguíssimes, em fet tot el possible per deixar córrer el rellotge, però no hi ha manera. Tots tenim moltes ganes de viure aquesta experiència única i històrica per el Club, ja que és la primera fase Final del Sènior Masculí.

En aquesta fase hi ha 2 grups de 4 equips i finalment el partit classificatori. Arrosseguem una victòria de la fase Semifinal així que estem a només 2 partits de la final. L’objectiu crec que ha de ser, com a debutants en aquesta competició, lluitar tots els partits i els resultats diran si estem en condicions o no de lluitar per alguna medalla. Us animo a tots a seguir-nos a l’Instagram @elseniorm per seguir el nostre dia a dia aquest cap de setmana.

 
I la temporada 2019/2020 com es planteja?

És una pregunta complicada. L’objectiu avui en dia per la temporada que ve és pujar de categoria. Creiem que ja hem aconseguit adequar-nos al ritme de la Primera Divisió i amb l’experiència sota el braç de dues fases d’ascens, és moment de plantejar-nos l’objectiu real d’ascendir de categoria. Tot i això, el final d’aquesta temporada i la pretemporada de la següent acabaran de marcar els objectius.

Molt bé Socis, fins aquí les entrevistes als nostres capitants. Ja sabeu, us esperem aquest cap de setmana al Junior FC per animar les noies i no us perdeu el «minut a minut» en els instragrams dels Sèniors (@lesseniorsf @elseniorm). Fins la propera!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *