Un dia trist

Avui ens deixa l’Helena, exjugadora del nostre petit gran equip del Catalonia Hoquei Club +
Recordo l’Helena com una nena molt riallera, sempre alegre, molt amiga dels companys de l’equip, sempre disposada a correr i passar-ho en gran, pero un dia ens va dir que no podia seguir al hoquei pero que sempre ens tindria presents. L’Helena sempre va seguir el contacte amb els companys però avui, ens han donat una horrible noticia. L’Helena ens ha deixat per sempre.
No puc descriure el que sento. S’hem trenca el cor de pensar en una nena com ella, tant petita, amb tanta vida per davant. En tot el que ha de pasar la familia, en els companys, en els amics de l’equip.
Helena, allá on estiguis, aixecarem els sticks per tu ben amunt, els picarem ben fort per a que ens escoltis desde alla dalt bonica.
Una abraçada molt gran a la familia.

Gina Contel